Blogger Layouts
Assalammualaikum CINTA ! tenangkan hatimu ketika membaca BLOG saya ! :)

Monday, September 23, 2013

==> Terima Kasih Atas Segalanya

ASSALAMMUALAIKUM ~ Terima kasih ya Allah atas segalanya yang telah kau beri amat ku hargai akan ku simpan didalam hati ~ . hee . Ya Allah aku bersyukur kerana telah dipanjangkan umur . Saya kini 19 tahun ~ fuhh da besar da saya kann hee . 

Terima kasih juga kepada 218 orang yang telah wish di IM Facebook, DM di Twitter, members dan family mambers . Terima kasih okay ! . Terima kasih jugak kepada orang yang telah berikan saya hadiah dan buat kejutan . Saya amat terharu dan hargai . Tapi ada jugak wish yang pelik-pelik tp its ok .

Saya berdoa sesangat supaya pak haji tu jual tanah kepada saya amin . Korang tolong doakan ok . Saya memang memerlukan tanah tu demi masa depan dan andai kata saya dapat tanah tu , ada projek saya nak jalankan .

Nak share pasal orang yang setia ni . Sebenarnya, kita tak sepatutnya setia sangat aw sebab boleh mengecewakan diri . Yaa memang setia tu penting dalam perhubungan tapi janganlah setia sangat sebab ada kahwan saya ni tapi umur dia da berusialah . Dulu, masa umur 17 sumpah handsome gila kalah saya woww tapi memang sumpah handsome sebab saya tengok sendiri gambar dia . Then dia pernah couple dan dia ni setia sangat . Dia dipermainkan dalam dunia percintaan dan selepas tu dia fobia naj bercinta sampai laa sekarang . Dulu dulu dulu, dia badan sasa kini badannya luar biasa maksudnya serius gemuk gila . Kalau nak gambarkan dua kali pelukan orang dewasa badan dia . Kesian kan dia . Saya berdoa semoga dia dapat pasangan kelak dan mampu membahagiakan sampai ke syurga amin . Satu lagi story, dulu dia pandai, anak yang soleh dan patuh tapi akhirnya tidak waras disebabkan seorang wanita . Sebenarnya wanita merupakan orang yang menjadi pemberi semangat dan boleh jugak sebagai pemusnah kehidupan seorang lelaki . Lelaki ni memang kuat tetapi bisa goyang kerana wanita . Sebenarnya , moral the story . bagi saya lelaki yang goyah kerana wanita berpunca daripada iman dan nafsu , betul tak ? . kalau iman kuat so no hal nak hadapi semua itu right ?.

Fuhhh ~ sebanarnya hidup saya sekarang ni saya rasa macam apa sapa mana apabila mana sapa ? bhaha ayat nepal . entah laa macam banyak gila masalah datang hurmm .

{Ditujukan kepada #$%^& } Tak perlu kot nak riak apa yang kau ada . tak perlu nak downkan orang . kalau nak tegur orang lain tak perlu nak sampai menghina ! fu*k to bit*h laa !!! . Kita jangan laa anggap kita da perfect kalahkan malaikat . damn dohh ! . watlek watcool sudah ~ . Tak perlu laa nak buat macam gitu k . Kita hina orang lain memang tak sedar . Tolonglag berubah k .

Rindunya kat Bandung ~~~ kalau boleh macam nak pergi lagi je . sumpah best . Akak ajak saya pergi China , dia cakap kat china lagi best dari bandung then murah-murah . Perhh china weyy lagi jauh tapi tapi saya kalau boleh tanak naik airline china punye seram weyyy !!! . 


No comments:

Post a Comment