Blogger Layouts
Assalammualaikum CINTA ! tenangkan hatimu ketika membaca BLOG saya ! :)

Friday, September 13, 2013

==> Tentang, Sifat dan Perangai Lelaki !

Assalammualaikum ~

  • Lelaki tidak mudah terpikat dengan paras rupa wanita yang cantik tapi lelaki mudah terpikat dengan personaliti dan keterampilan seseorang itu.
  • Lelaki amat bencikan pada lelaki yang menggoda pasangannya 
  • "Sudah makan?" , "Tengah buat apa?" , Itu soalan yang acap kali lelaki tanya walau sudah tanya haha . Jangan marah ~ sebab lelaki memang macam gitu .
  • Lelaki memang banyak kerja kena buat sampai perempuan sendiri rasa diabaikan tapi kalau nak tahu sebelum tidur mereka akan ingat pada kekasihnya . Macam saya laa tapi saya always ingat hehe :)
  • Kalau lelaki da sayang gila khinzir kat perempuan, semua sikaf negatif perempuan tu tidak perduli walaupun perempuan tu teruk !
  • Lelaki akan rasa tenang kalau perempuan senyum padanya walaupun hanya single second . So perempuan yang kat luar sana , senyumlah pada Riduan SKP ok hee !
  • Lelaki akan melakukan apa sahaja untuk tarik perhatian perempuan 
  • Lelaki tak suka chikaro dia cerita tentang EX5 dia sebab dia tak suka emm tak suka laa haha . Sama macam perempuan jugak kannnn ~
  • Lelaki akan cari point untuk bergaduh dengan pasangannya untuk putus 
  • Walaupun baru melihat wajah perempuan dari jauh itu sudah cukup untuk tambat hati seorang lelaki . {Saya? sama jugak kot~}
  • Apabila lelaki bersedia jumpa maakkkk bapakk perempuan maknanya lelaki itu serius dalam perhubungan tapi kekadang ada agenda lain {jengg jeng jenggggg ~}
  • Lelaki juga akan menangis kalau putus cinta atau dipermainkan perempuan . {Aku ~bukan superman~ Aku juga bisa nangis~}
  • Lelaki akan berusaha untuk dapatkan perempuan yang disukai walaupun da kene reject namun tetap berusaha sampai dapat ! . Honestly , ini berlaku pada saya ! hee :)
  • Jangan sesekali cakap tergantung pada lelaki kerana lelaki mudah fikir negatif . Contoh "papa~ mama nak cakap something ni....." . Walaupun macam gitu, lelaki da fikir macam-macam . Tapi perempuan pun lebih kurang kot
  • Lelaki akan teruja bila dapat sentuhan yang tak diduga . Maksudnya bukan gangguan seksual tapi macam pegang bahu secara spontan 
  • Lelaki akan gagap bila bercakap  dengan perempuan yang dia suka {saya? saya ok je sebab saya tak ada penyakit gagap tu hee}
  • Kalau perempuan menolak ajakan lelaki maka lelaki akan protes kalau tak percaya try laa  buat haha
  • Lelaki sukar difahami !
  • Lelaki bersifat terbuka berbanding perempuan
  • Imaginasi lelaki tiada terhad haha . amekkk fikir bukan bukan . ni yang dinamakan otak kuning !
  • Lelaki tak mementingkan ketinggian sebab itu tak penting ! Yang penting ada BERAT BADAN !
  • Lelaki memang sukar nak lepaskan chikaro dia kalau da couple lebih 3 tahun . Maybe ~ 
  • Lelaki damn gila perempuan yang materialistic ! . Tak suka ! Benci laaa ! Serius !!!!
  • Lelaki mudah berubah untuk jadi lebih baik jika perempuan yang di sayang bimbing dia ~
  • Lelaki suka perempuan PANDAI MASAK !!!
  • Kalau lelaki cerita dan perempuan wajib dengar dengan 500% perhatian . Kalau boleh jangan berkelip haha . 
  • Jangan sombong ! Lelaki tunggu masa yang sesuai je nak malukan andaaaaaa ~
  • Kalau lelaki sudah cakap secara jujur dan berterus terang pada perempuan yang dia suka maka memang ikhlas untuk menanti kehadiran perempuan itu dalam hidupnya.
  • Lelaki tak suka awek dia keluar berdua dengan lelaki lain walaupun KAWAN ! . 
  • Lelaki pun ada sifat cemburu dan kalau lelaki sudah cemburu . Ameekkk ! Lagi teruk ! kalah perempuan . Itu dinamakan cemburu buta tak nampak apa-apa ~ gelap terus dunia !!! haha
  • Lelaki tak suka ok tak suka pada perempuan yang mengada-ngada !!!!
  • Lelaki akan memaafkan kesalahan perempuan yang pertama tetapi sukar untuk memaafkan untuk yang kedua .
  • Perempuan ! Jangan main samak a.k.a curang dengan lelaki !
  • Lelaki sebenarnya setia kalau perempuan pandai bagi layanan dan jujur dalam perhubungan.
  • Jangan bangkitkan isu yang lelaki tak suka !
  • Lelaki suka perempuan muslimah !!! 

No comments:

Post a Comment