Blogger Layouts
Assalammualaikum CINTA ! tenangkan hatimu ketika membaca BLOG saya ! :)

Friday, March 25, 2011

Compare between express music with C3

                                           #snap pakai handphone express music 5230 ( sy punye )

                                           #snap pakai handphone c3 ( akak sy punye )

conclusion : picture yang snap pakai hanphone express music lebih jelas , cantik , tidak blur , awesome and banyak laa ~ HAHA ! . Jadi , jangan la pakai handphone c3 tuu . dala snap picture x cantik pastu tulisan BESAR gedabak ! . orang tua je yang sesuai pakai handphone tuu . HAHA !

                                          marii kita main masak2 ! hee .
                                          aanngguuummmm ~ sedap . 
                                          x cukup la , amek lagi !
no comment ! :)

Location : Rawa , Pelangi Indah
Time       : 8.30 pm - 10.20 pm
Snapper  : My sister yang tak bertauliah dalam bidang photography . HAHA !


love u !

#please menghargai cinta yang telah di berikan

Wednesday, March 16, 2011

smile ~


hari ini ; hari rabu [ 16 / 3 / 2011 ] adalah hari yang paling bermakna dan tak kan saya lupakan sampai bila-bila .  First time saya hangout dgn kawan2 saya , keluar pukul 12 balik lambat sampai pukul 10 malam , biasanya paling lambat pukul 8 . mula2 pergi jusco  pastu pergi daiman bowl main bowling 1 game [ walau pon kalah dgn syafiqah tp next time saya akan menang gak ! HAHA ] , then g citysquare . BTW , best ar lepak dengan korang . yang paling saya suke time lepak dekat JALAN SEGET and kat TEPI LAUT . siap ade snap2 picture cam artis da . HAHA . and saya nak ucap THANKS la kat NANA [ kawan girlfriend MOHD SIS ] coz da layan saya time tu walaupon awak suka tumbuk2 saya . and lau NANA nak tau awak sweet sgt2 sebab takut lintas jalan and suruh saya pimpin kan [ so sweet ~ ] .  ( x abes lagi taip , penat weyy asek menaip je . lain kali ar aku sambog ea )

Friday, March 11, 2011

Keinsafan !

Pegang tangan ? so sweet ~

pasangan berpegangan tangan , sweet kan [ memang la sweet ~ tp lepas kahwin '' HAMPEHH '' , nk pegang tangan pun susah ] . kalau nak mesra-mesra , tak payah la nak berpengan tangan buat tambah DOSA saja . '' hah ! poyos la mamat ni , just pegang tangan je , bkn pegang pape pon ! '' . memang la mula-mula pegang tangan , nanti da lama-lama dalam keghairahan nafsu , semua nak pegang ! yang DALAM BAJU pun nak pegang . nak jadi ape ?! [ pilot ] HAHA . bak kata maher zain MASYAALLAH . urm , tak semestinya kalau kita tak pegang tangan kekasih kita bukan SWEET COUPLE , tapi sebenarnya makin menambahkan lagi kasih sayang pada pasangan kita . kalau tak percaya try laa dan dalam bepacaran mesti lah menjaga tatasusila macam dalam lagu '' kalau bepacaran by suhaimi meor hassan ft ana rafali '' tuu . HAHA . 

Tuesday, March 1, 2011

Free Time !

video
Kim Hyun Joong [ss501]

video
Nie sy , terror lg dr org atas kan ~ :)