Blogger Layouts
Assalammualaikum CINTA ! tenangkan hatimu ketika membaca BLOG saya ! :)

Wednesday, September 18, 2013

==> Samsung Galaxy Note 3

Assalammualaikum ~

Fuhhh ~ penat lahh hari ni even balik awal . Kalau tak setiap hari balik pukul 3 lebih ayoyo amaa paa . Hari ini merupakan hari sadis buat kawan saya kerana dia kehilangan ibu tersayang . Haziq, aku doakan mak kau ditempatkat dalam golongan orang-orang yang beriman dan tenang dialam sana amin . Sabar setiap insan akan merasa erti kehilangan orang tersayang . Aku pun pernah rasa apa yang kau rasa . Aku kehilangan seorang ayah dan kau seorang ibu . Yaa memang perih , terluka , sadih , pilu , kehilangan, hampa , berkecamuk sehingga aku menangis acap kali pun tiada penyudahannya . Akhirnya aku cekalkan hati dan terima qada dan qadar daripada Allah . Itu kuasa Allah bro so watlek watcool je . 

SEM 3 ? wahhh da nak habiskan zaman persekolahan . Tak sangka akan tingkalkan SMK ULU tiram yang GAH tuu hee . Walau apa pun , saya akan jawab dengan baik dalam exam nanti . Saya serious nak masuk U tapi kalau saya masuk U nanti......... emmm :(

Birthday ? 21st Sept ni hari beranak saya !!! haha . Tak sangka da besar da saya kann hee . 19 tahun ? Ohh Mak Gayah ! {OMG!} . Aku tak terima dengan angka itu !!! hah ! Mustahil mustahil mustahil ! kenapa boleh jadi banyak macam gitu sekali ?!! Ohhh tidakkkk !!! haha . Tapi malangnya , maybe birthday tahun ni tak meriah sebab akak sarah nak pergi KL , kak fara sebok lecturer , kak shue kat UMS , abg abg pon sebok dengan kerja perhh !!! tapi yang penting saya tetap tuntut Samsung Galaxy Note 3 !!!

Marlisa Farhana? Siapa tuuu ?! . Okay biar saya tell about Marlisa ni . Okay dia ni junior saya kat sekolah yang GAHH tuu . Ada ke patut dia cari pasal dengan saya dekat twitter . Nyirap je ~ da la tak pernah bertegur kat sekolah dan dan nak buat saya angin memang mintak kena santau je dia ti . Nak belasah tapi anak orang pulak ~ hee . Okay story dia macam gini, maklum laa saya kan sibuk dengan study dan personal life so tak sempat nak online then bila semangat nak online twitter then tweet laa pasal birthday . Tak salah kot tweet pasal birthday , tak lama lagi kan . Then dia pon tweet pasal birthday padahal bulan depan kot , lama lagi siak tapi da kekwat macam hari ni da birthday ! haha . itu tak kesah lagi laa , ni dia ingat sweet letew ingat birthday BEKAS dia ! haha . lagi satu yang saya tak boleh terima, dia sebok je pasal family story saya ! . Macam nak santau je tapi nasib baik comel ~ hee . 

No comments:

Post a Comment