Blogger Layouts
Assalammualaikum CINTA ! tenangkan hatimu ketika membaca BLOG saya ! :)

Sunday, January 30, 2011

Saturday, January 15, 2011

Perfume !!!


hah ! lau korang nk tau ~ nie la perfume [ dashing ] yg selalu aku pakai bile nk hangout , ke skola , nk maen snooker n pegi mane2 laa..nk pegi TOILET pon aku pkai gak [ agak2 la weii ] em , aku nie mmg suke la pkai perfume..lau x pkai mmg x sah la , mcm x sempurna ar ari aku [ sumpah aku ckp ] ..hee :D


hah ! yg perfume dunhill nie plak..aku pkai time nk jumpe GIRLFRIEND aku je..sbb bau die mmg wangi + lembut..lg jaoh da menusuk kalbu..hehe [ cehh ! apedal mahal ~ jimat la kate kn..harge die RM 300 sape x syg kn ] em , girlfriend aku mmg suke bau perfume nie n die ckp kat aku '' aby ~ perfume aby wangi laa n melekat kat baju syg..sampai balek rumah je bebau satu rumah '' hee :D


Tuesday, January 11, 2011

Cinta Itu Buta !!!

salahkah bila aku mencintaimu
dan berharap engkau kan jadi milikku

walau banyak yang bilang kau tak pantas untukku


sayang ku mohon jangan tolak cintaku
jiwa ragaku ini hanya untukkmu
aku rela berkorban demi cintamu itu

biarlah orang berkata apa
manusia tiada yang sempurna
kuterima kau apa adanya
yang penting aku bahagia

sayang ku mohon jangan tolak cintaku
jiwa ragaku ini hanya untukkmu
aku rela berkorban demi cintamu itu

biarlah orang berkata apa
manusia tiada yang sempurna
kuterima kau apa adanya
yang penting aku bahagia

biarlah orang berkata apa
manusia tiada yang sempurna
kuterima kau apa adanya
yang penting aku bahagia

manusia tiada yang sempurna
kuterima kau apa adanya
yang penting aku bahagia

sayang , cinta itu buta..