Blogger Layouts
Assalammualaikum CINTA ! tenangkan hatimu ketika membaca BLOG saya ! :)

Wednesday, September 21, 2011

A h h ~ HAHA !

Assalammualaikum ~ . hee . Saya nak share cerita ni so korang kena dengar yaw . BTW , sebelum tu , saya nak nak cakap pasal 21 september yang lepas (kenapa dengan hari tu ?) . come on ~ . tu adalah HARI BERANAK saya . HAHA ! . Orang yang pertama wish adalah GIRLFRIND saya ! (thanks you baby ) , so sweet sangat aw dia wish (alala sukenyee ~) then orang yang kedua baru laa kawan-kawan dan family tapi yang paling ramai kat FB laa , 120 something aww yang wish (fofulerr jugak aku kan) . Oleh yang demian (amboi ~,ayat parlimen seyy) , thanks jugak kepada orang yang telah bagi saya hadiah yaw tapi saya tak sabar-sabar nak tunggu hadiah dari awek saya pada hari sabtu ni ( rakos kejap) . hee . Hah ! lupa pulak nak cakap , saya kan pakai MAXIS (so what?!) , so dapat laa free call kan , tepat pukol 12 tengah malam je saya teros capai handphone and teros bergayot dengan awek saya tu kan dari pukol 12 sampai 2.30 pagi . hee  . Tapi saya rasa tak puas lagi , kalau boleh tak nak letak (waahh so sweet) , nasib baik nak sekolah kalau tak MEMANG TAK LAA kan . hee . BTW , saya nak ucap ribuan terima kasih kepada awek saya sebab sudi melayan saya pagi-pagi buta tu (muuaaahh!) . 


Hah ! saya nak cakap pasal something ni tapi korang jangan nak gelak SANGAT ! . Ok ok , pagi tadi saya nak pergi sekolah laa kan macam biasa rutin harian saya , pukol 7 je saya pergi sekolah . Time on the way nak pergi sekolah adalah SEREMBOLAN perempaun MYANMAR ni lepak tepi jalan ( bajet HOT je) , saya tak kesah lagi yang pasal tu tapi yang saya tak tahan lepas saya lalu depan dorang je , boleh dorang nak USHA saya siap main switt-switt lagi (bullshit!) . Nasib jela anak orang kalau tak memang da kena cium da . HAHA . 


Hah ! sebelum saya ending saya punye blog , saya nak ingatkan kepada AWEK saya . tolong jangan curang dan tolong la hargai cinta yang telah saya berikan sebab saya tak boleh kehilangan awak dan awak adalah perempuan yang awesome yang penah saya cintai . I LOVE YOU DAMN SO MUCH FOREVER AND EVER TILL TO HEAVEN ! muuuaaahh ! hee  .

No comments:

Post a Comment