Blogger Layouts
Assalammualaikum CINTA ! tenangkan hatimu ketika membaca BLOG saya ! :)

Sunday, May 22, 2011

Translation From Song And Dedicate For My Lover ~

Translation lagu untuk kekasih ? eeeeuuuuwww ~ geliman BETA ! . Tapi geliman-geliman pon terpaksa la taip jugak demi YOU ALLL ~ and especially for my sweet lover . . ( pleasesss laa ~ talk my hand ! ) . Kalau korang nak tahu , saya ada lagu favorite yang yang yang ( dedikss la kau ! ) saya kalau boleh nak dengar tiap-tiap harikan ( sumpah NYAH ~ MAK tak tipu ) tiap-tiap hari dengar , kalau tak dengar macam hari tu tak bermakna la ( cehhwahh ) . Hah ! kalau nak tau sangat tajuk lagu tu ialah BLOW ME A KISS from GIT FRESH . Okey-okey korang dengar dulu lagu kat bawah ni , bak kata MAHIR ZAIN insyaallah confirm korang suka la .




Da dengar ? .da dengar ke belum ?! . atoi . hah ! da dengar pon . best tak best tak ? . ( a'ah la , best sangat-sangat . sukenyeww ~ ) . Nak tahu kenapa saya suka lagu ni ? . . ( mesti la sebab lagu die best kan . atoi ! ) . Sebab lagu tu best la ~ ( a'ah la macam mane boleh tau ekk ?! . keh3 ) . tak dela , sebenarnya .. er .. er .. er ... ( tangan tersimpul-simpul malu ) . sebenarnya saya suka sangat lirik dalam lagu ni such as ( fuyohh riduan cakap such as . keh3 ) : " I ain't neber paid for It in my life so why the hell would I pay for a wife " , " When she say she love me she mean It " dan banyak lagi kot . Korang tahu tak maksud TLC dan PYT ? , TLC  maksudnya ialah TENDER LOVING CARE dan PYT pulookkk ialah PRETTY YOUNG THING ( paham tak maksudnye ~  . lau yg paham tu wat2 tak tau ea . keh3 ) . Sayang , lagu ni khas di tujukan untuk mu sayang . I LOVE U SO MUCH FOREVER AND EVER ! . ( so sweet ~ )



rating paling banyak dalam FACEBOOK saya .




1 comment:

  1. sy byk kali nk boleh ke phm mksud lgu blow me a kiss tu :p

    ReplyDelete