Blogger Layouts
Assalammualaikum CINTA ! tenangkan hatimu ketika membaca BLOG saya ! :)

Monday, May 16, 2011

Hari Guru !

Assalammualaikum ~ . hello you all ! , korang sihat ? . saya sihat2 cume demam sikit je :) . ( talk to my hand ! , ada aku kesah ) . Hari ni saya nak cerita pasal hari guru ! ( tangan letak di dada , mata pandang ke atas ~ ) . Saya tak boleh lupakan kenangan bersama-sama dengan cikgu di sekolah rendah saya dulu , KAMU SEMUA TERRBAEKK WOK ! , yang saya ingat sampai sekarang : cikgu fakrul , sir hasrol , cikgu herman , cikgu kossem ( paling BEST ! ) , cikgu fazli dan lain-lain ( padahal da lupe ~ ) . So , sekarang ni saya nak sekolah menengah puulakkk ! . S.M.K Desa Cemerlang ( SMKDC ) ...emm...entahh laa ~ no comment . hee :) . Dekat bawah , saya ada video hari guru tetapi ada masalah teknikal sikit , videonya sangkut-sangkut tapi video yang indian okey plakk . atoi . hee :) 

Fuhhhh ! ss501 datang sekolah aku ! GEMPAK . haha 
Semua ni tipu belaka !

Tarian daripada cikgu2 baru 


Tarian indians



menyanyi , syair , puisi atau sajak ? . teka2
Jawapan : cerpen !
Pembetulan : sajak laa ~ 


 Sedih aww time ni ~ :( [ sob sob ]
yeah ! coral speaking ~

Macam ade kematian la ~ semua tunduk kesedihan tapi mamat yang pakai baju hijau tu always happy ~ pelik2 


Tarian MAKNYONGG ~ opps ! salah2 zaaaapinn la ~ :)
Video yang lain akan di upload caming soon !

1 comment:

  1. visit here frm Egypt~

    http://coretanfadlisabri.blogspot.com/

    ReplyDelete