Blogger Layouts
Assalammualaikum CINTA ! tenangkan hatimu ketika membaca BLOG saya ! :)

Sunday, June 26, 2011

Polis ! ( laa sangat ! ) :P

Assalammualaikum ~ . 24 / 6 / 2011 telah berlangsungnya hari KOR KEDET POLIS yang ke 41 di Ibu Pejabat Daerah Seri Alam . Pagi-pagi lagi around pukul 7 pagi saya dah sampai sekolah dengan pakai pakaian kedet polis sebab cikgu cakap '' kalau korang tak nak kena tinggal , cikgu harap sebelum pukul 7 da sampai sekolah '' . then da sampai tak gerak-gerak lagi ( bebual macam K ! ) . Anyway , bila saya masuk pagar sekolah je ramai budak-budak especially PEREMPUAN laa dan dorang cakap '' eee , SMART nye riduan ~ '' , saya bukan nak bangga la tapi semua tu kenyataan nak buat macam mana kan . HAHA ! . Kalau korang nak tau , saya naik trak polis pergi IPD da macam banduan yaw . hee . Sampai-sampai je terus berbaris and berkawat kan , dala berkawat lepas tu berdiri lebih 3 jam yaw bayang kan la ~ ( mesti tak dapat bayang kan kan , hee ) . Okey-okey saya tak larat nak menaip panjang-panjang , di bawah saya sediakan gambar untuk korang tapi sedikit jela sebab time tu tengah berkawat tak kan nak pegang kemera kan ( memang tak ar ! ) . Gambar yang selebihnya ada di FB saya , kalau nak tengok click di sini : http://www.facebook.com/ewan.cute?sk=photos
gamba yang telah di edit click sini : http://www.shafou.com/










1 comment:

  1. bajet hansem la ni..huwawawa.....perasannnnnnnnnn....

    ReplyDelete